Kultura kulinarna Półwyspu Apenińskiego WH-FW-SP-I-3-KultKul
Konwersatorium (KON)
Semestr letni 2020/21
Informacje o zajęciach (wspólne dla wszystkich grup)
Liczba godzin: | 30 | ||
Limit miejsc: | (brak limitu) | ||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||
MS Teams: | https://teams.microsoft.com/l/team/19%3a79451a53062842538e9e54e9adee73a8%40thread.tacv2/conversations?groupId=d394c39b-7065-47e4-9c60-bc2e84134b83&tenantId=12578430-c51b-4816-8163-c7281035b9b3 |
||
Zakres tematów: |
Grupy zajęciowe
Grupa | Termin(y) | Prowadzący |
Miejsca ![]() |
Akcje |
---|---|---|---|---|
1 |
każdy wtorek, 9:45 - 11:15,
sala e-learning |
Leonardo Masi | 20/20 |
szczegóły![]() |
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: e-learning |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.