Biotechnology and Microbiology for Environmental Sustainability [WF-OB-AUGUSTMICRO-ER]
Semestr letni 2020/21
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Biotechnology and Microbiology for Environmental Sustainability [WF-OB-AUGUSTMICRO-ER] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/21 [2020/21_L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
|
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 0 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | 5 | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzaminacyjny | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | |||||||||||||||||||
Strona domowa grupy: | https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OGM2M2I4ZTAtMGRhOC00NDRmLTlmNjAtM2IyZGVjMTRjZWRi%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%2212578430-c51b-4816-8163-c7281035b9b3%22%2c%22Oid%22%3a%22512ef49f-7ea5-4fed-a704-aa0cf36a0a2b%22%7d | ||||||||||||||||||
Zakres tematów: |
1. Introduction to microbiology and biotechnology - application of microbiological processes and biotechnology in environmental protection; the perspectives of development of microbiology and biotechnology, the use of biotechnology in medicine, agriculture, food industry, pharmaceutical industry and the protection the environment. 2. The micro-organisms in biotechnology -diversity of microorganisms - viruses, bacteria, actinomycetes, fungi. 3. Basic research methods in microbiology and biotechnology 4. Introduction to soil, water, air and food microbiology. 5. Enrichment, isolation and counting of microorganisms in different habitats. 6. Activity of microbial enzymes and their use in biotechnology and assessment of the state of the environment 7. Utlilization of microorganisms as biological control agents |
||||||||||||||||||
Metody i kryteria oceniania: |
Lectures and exercises complement each other. Generally, exercises and lectures are conducted alternately, every other week. Depending on the nature of the exercises (e.g. time-consuming), they can be carried out for two or three weeks. Assessment criteria: - attendance - are allowed three unexcused absences. You are expected to attend every class. Because there is no extra time in the semester, missed labs cannot be made up. - activity on the Moodle (e-learning) platform - solving quizzes and tasks. Quizzes and tasks placed on the e-learning platform must be systematically supplemented and solved. - reports of practical exercises. Within 2 weeks after all the data from experiment has been collected, you must submit a Lab Report on e-learning platform. - Final test (consisting of 30 test questions)- only students with all accepted Lab Reports will be admitted to the final test - Final evaluation (average) includes an assessment of the final test and evaluation of the activity on the e-learning platform (tests and quizzes solved for min. 85% - 5 (very good), from 84% to 75% - 4 (good), from 74% to 50% - 3 (sufficient), less than 49% - 2 (unsufficient)) |
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie.